Știri

Favoritul caselor de pariuri la castigarea UCL 2024

Sâmbătă, în prima zi a lunii iunie se va disputa finala Champions League 2024, unde Borussia Dortmund și Real Madrid sunt adversare. Casele de pariuri tratează ca atare situația și vine cu nenumărate piețe pentru acest duel. Cine este favorit la câștigarea trofeului?


Borussia Dortmund este pe cale să obțină al treilea trofeu Champions League din istoria clubului. Lucrurile nu sunt atât de simple pentru că dă piept cu Real Madrid, echipa cu cele mai multe trofee câștigate. Reiese lucrul acesta și prin prisma cotelor listate deja de către casele de pariuri online, campioana La Liga are prima șansă pe hârtie și conform cifrelor lucrul acesta este validat de cifre.

Superbet
Superbet

Borussia Dortmund - Real Madrid

Victorie Real Madrid

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Nu sunt la prima partidă directă, ci de-a lungul timpului s-au tot întâlnit, Real Madrid reușind să câștige șapte meciuri, Dortmund s-a impus și ea de trei ori, în timp ce alte cinci partide s-au încheiat la egalitate. Cel mai recent dintre meciuri datează din 2017, atunci Real se impunea cu scorul de 3-2. De-a lungul timpului, o singură dată a reușit Real să câștige o finală împoriva unei echipe din Bundesliga. S-a întâmplat în 2001, în fața lui Bayer Leverkusen.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri