Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Farul Constanța trece de Urartu și se califică în turul III Europa Conference League

Campioana României a jucat a câștigat cu scorul de 3-2 în returul cu Urartu (Armenia) și după 6-4 la general a obținut calificarea în turul III preliminar al Europa Conference League.

Farul Constanța a trecut cu scorul de 3-2 de Urartu, confirmând statutuk de favorită pe care l-a avut. După ce s-a impus cu același scor și în partida din tur, formația antrenată de Gheorghe Hagi a obținut calificarea în turul III preliminar al Europa Conference League.

„Marinarii” au început meciul de la 0-1 pentru că după 11 minute formația din Armenia a condus cu scorul de 1 la 0. Hagi a fost nemulțumit, iar în minutul 31 a efectuat două schimbă, Grameni și Benchaib au ieșit, iar locul lor a fost luat de Artean și Rivaldinho. S-a dovedit o alegere inspirată pentru că deși adversarul a condus cu 2-0 preț de doar câteva minute, campioana României s-a trezit. Nedelcu și Alibec au înscris pentru egalarea situației și totul în doar patru minute.

Golul victoriei cu 3-2 de pe terenul lui Urartu i-a aparținut lui Denis Alibec care și-a trecut în cont o dublă. În minutul 90+1 a transformat în gol pasa venită de la Sîrbu. Farul va juca cu Flora Tallinn în turul III preliminar al Europa Conference League. meciurile se vor disputa pe 10, respectiv 17 august. Primul duel la Constanța și apoi în Estonia.