Știri

Farul Constanța o învinge pe Flora Tallinn și este aproape calificată în play-off-ul Conference League

Campioana României a făcut o nouă victimă în rândul echipelor din Europa Conference League. Farul a trecut ușor de Flora Tallinn și este ca și calificată în play-off-ul competiției. 3-0 a fost scorul meciului dintre campioanele României și Estoniei.


Echipa antrenată de Gheoghe Hagi a început bine meciul și a pus stăpânire pe el încă din prima repriză. Chiar dacă nu a marcat, Farul a avut ocazia să o facă, însă nu a fost așa. 0-0 a indicat tabela la pauza meciului Farul – Flora Tallinn. Imediat după pauză a intrat în rol Costică Budescu care a pasat decisiv pentru Denis Alibec și acesta din urmă a deschis scorul.

Meciul a continuat să o aducă pe campioana României în preajma careului echipei campioane a Estonei, iar rezultatul s-a văzut abia în minutul 80. De această dată Constantin Budescu a trecut în rolul de marcator și a majorat scorul la 3-0. Avea să fie scorul final, iar reprezentativa României a luat o opțiune serioasă în ceea ce privește calificarea în play-off-ul Europa Conference League. Ultimul gol al meciului a fost înscris de Diogo Lucas Queiros în chiar ultimul minut și totul din pasa lui Denis Alibec.

Meciul secund din turul III preliminar al Europa Conference League dintre Flora Tallinn și Farul Constanța este programat să aibă loc miercuri, 16 august 2023.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri