Știri

Farul Constanța câștigă în Estonia și se califică în play-off-ul Conference League

Miercuri, 16 august 2023, Farul Constanța a trecut cu scorul de 2-0 de Flora Tallinn și a obținut calificarea în cadrul play-off-ului Europa Conference League.


Farul Constanța este prima formație din Superliga care a obținut calificarea în cadrul play-off-ului Europa Conference League. Formația antrenată de Gheorghe Hagi a reușit să se impună cu scorul de 2-0 și în Estonia după ce în prima manșă a trecut cu scorul de 3-0 de campioana Meistriliiga.

Deși posesia a aparținut formației gazdă, Farul a fost cea care a insistat mai mult și două din cele șase șuturi trimise pe poartă s-au lăsat cu gol. Rivaldinho și Constantin Budescu au fost cei doi marcatori ai meciului de pe A. Le Coq Arena din Tallinn. 2-0 a fost și scorul pauzei, stabilit de cei doi jucători încă din minutul 18.

Drept urmare, calificarea în play-off o face pe formația lui Hagi să își aștepte adversarul care se va alege dintre Qarabag și HJK Helsinki. Meciul retur dintre cele două formații se va disputa joi, de la ora 19:00, la Helsinki și pleacă de la scorul de 2-1 în favoarea campioanei Azerbaidjan.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri