Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Farul Constanța câștigă în Estonia și se califică în play-off-ul Conference League

Miercuri, 16 august 2023, Farul Constanța a trecut cu scorul de 2-0 de Flora Tallinn și a obținut calificarea în cadrul play-off-ului Europa Conference League.

Farul Constanța este prima formație din Superliga care a obținut calificarea în cadrul play-off-ului Europa Conference League. Formația antrenată de Gheorghe Hagi a reușit să se impună cu scorul de 2-0 și în Estonia după ce în prima manșă a trecut cu scorul de 3-0 de campioana Meistriliiga.

Deși posesia a aparținut formației gazdă, Farul a fost cea care a insistat mai mult și două din cele șase șuturi trimise pe poartă s-au lăsat cu gol. Rivaldinho și Constantin Budescu au fost cei doi marcatori ai meciului de pe A. Le Coq Arena din Tallinn. 2-0 a fost și scorul pauzei, stabilit de cei doi jucători încă din minutul 18.

Drept urmare, calificarea în play-off o face pe formația lui Hagi să își aștepte adversarul care se va alege dintre Qarabag și HJK Helsinki. Meciul retur dintre cele două formații se va disputa joi, de la ora 19:00, la Helsinki și pleacă de la scorul de 2-1 în favoarea campioanei Azerbaidjan.