Știri

Farul Constanța a câștigat greu meciul cu Urartu

Campioana României a avut noroc și a reușit să câștige cu scorul de 3-2 meciul cu Urartu din cadrul primei manșe din turul II preliminar al Europa Conference League.


Farul Constanța și-a început aventura europeană în turul I Champions League, dar a fost eliminată de Sheriff Tiraspol. Șansa ei a fost noul format al cupelor europene și faptul că a căzut în turul II preliminar al Europa Conference League unde a picat cu Urartu. Meciul a început frumos pentru pariori și scorul pauzei a fost 2-2.

Campioana României și actualul lider al Superliga 2023-2024 a trebuit să revină de la 0-1 și 1-2, dar a reușit să o facă de fiecare dată. Tudor Băluță și Adrian Mazilu au marcat golurile Farului din prima repriză. Golul victoriei a venit tocmai în prelungiri. Ionuț Larie și-a trecut numele pe tabela marcatorilor prin golul pe care l-a reușit în minutul 90+5.

Formația trimisă în teren de Gheorghe Hagi: Aioani – Kiki, Larie, Popescu, Borza – Băluță, Nedelcu, Grameni – Mazilu, Alibec, Benchaib. Confruntarea retur dintre Urartu și Farul Constanța va avea  loc în data de 3 august. Cine se califică va evolua împotriva formației Flora Tallin.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri