Știri

Farul a fost eliminată din Champions League de Sheriff Tiraspol

Campioana României a pierdut manșa secundă a turului I preliminar din Champions League cu scorul de 3-0 și se pregătește să își afle adversarul din Europa Conference League.


România rămâne fără reprezentantă în Champions League după ce Farul Constanța a cedat cu scorul de 0-3 în a doua manșă a turului I preliminar din Champions League. Formația antrenată de Gheorghe Hagi a cedat întregul teren în prelungiri când a primit golurile eșecului. Plecată cu avantaj de un gol după ce în prima partidă a câștigat cu scorul de 1-0, Farul s-a văzut condusă cu 1 la 0 încă din minutul 45+1. Acela a și fost scorul la finalul timpului regular, iar cele două echipe au intrat în prelungiri. Campioana Republicii Moldova a fost mai bună, iar Sheriff Tiraspol – Farul Constanța s-a încheiat 3-0 (3-1 la general), cu Amine Talai, Jerome Ngom Mbekeli, Peter Oluwaseum Ademo în rolul de marcatori ai celui de-al doilea duel.

Cu toate că a fost învinsă în primul tur al preliminariilor Champions League, campioana României mai are o șansă. Ea va juca în Europa Conference League unde o va înfrunta pe Urartu. Turul este programat în data de 27 iulie, urmând ca returul să aibă loc în data de 3 august,  în Armenia, pe Urartu Stadium.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri