Știri

Fără Karim Benzema la Mondial! Balonul de Aur s-a accidentat!

Unul dintre cei mai în formă jucători de atac din lume s-a accidenat și nu va putea participa la Cupa Mondială din Qatar. Karim Benzema se alătură astfel unei liste lungi de indisponibili.


Franța este deținătoare en-titre a Cupei Mondiale și se afla printre favoritele caselor de pariuri online la câștigarea unui nou trofeu, dar lucrurile s-au complicat puțin după ultimele evenimente. După ce că nu se putea baza pe mai mulți jucători, printre care și cuplul de mijlocași titulari în finala cu Croația de la CM 2018, acum nu îl poate avea nici pe Karim Benzema.

Atacantul lui Real Madrid și proaspătul Balon de Aur s-a accidentat și ratează ceea ce putea fi ultimul său turneu final. În vârstă de 34 de ani, acesta a suferit o accidentare chiar la antrenamentul de sâmbătă.

Inițial s-a crezut că este vorba despre o accidentare care să-l țină departe doar pentru primul meci din faza grupelor, însă ulterior verdictul a fost unul cât se poate de clar: ruptură musculară. Informația a fost confirmată și de către Federația Franceză de Fotbal și anunță că acesta ratează întreg turneul.

Sunt foarte trist pentru Karim, care își fixase ca obiectiv acest turneu final. În ciuda acestei noi lovituri primite de naționala noastră, am mare încredere în acest grup. Vom face totul posibil ca să trecem de provocările care vor urma” – Didier Deschamps, selecționer Franța.

Karim Benzema a acuzat dureri încă de sâmbătă seara în zona cvadricepsului de la piciorul stâng și pare să nu fie o noutate. El a ratat mai multe meciuri ale echipei de club tot din această cauză, iar pentru Franța a devenit a treia pierdere importantă de la Cupa Mondială din Qatar, după N Golo Kante și Paul Pogba.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri