Știri

Europa League 2023-2024 - Optimi de finala - program și favorite

S-au stabilit meciurile din optimile de finală Europa League 2023-2024. Vineri, într-o ceremonia organizată la Nyon, UEFA a decis care sunt meciurile din optimi și când se vor disputa acestea.


UEFA a decis vineri, la Nyon, programul optimilor de finală Europa League 2023-2024. Echipele care au reușit să acceadă în această fază sunt Freiburg, Qarabag, AC Milan, Benfica Lisabona, AS Roma, Olympique Marseille, Sparta Praga și Sporting Lisabona. Cele opt echipe au lăsat o impresie mult mai bună în șaisprezecimi. Drept urmare, s-au alăturat câștigătoarelor fazei grupelor, adică Liverpool, Villarreal, Brighton, Rangers, West Ham United, Atalanta, Slavia Praga și Bayer Leverkusen.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Program optimi Europa League 2023-2024:

  • Qarabag vs Leverkusen
  • AC Milan vs Slavia Praga
  • Sporting Lisabona vs Atalanta
  • Freiburg vs West Ham United
  • Benfica Lisabona vs Rangers
  • AS Roma vs Brighton
  • Marseille vs Villarreal
  • Sparta Praga vs Liverpool

Conform ornigramei, meciurile din prima manșă a optimilor de finală Europa League 2023-2024 se vor disputa în data de 7 martie, urmând ca manșa secundă să aibă loc o săptămână mai târziu, pe 14 martie 2024.

Marea favorită rămâne Liverpool, formația din Premier League a arătat că este capabilă să câștige la pas meciurile atunci când își propune într-adevăr lucrul acesta. Trei echipe din Anglia sunt calificate în această fază, trei echipe din Spania, două din Germania, două din Italia, două din Portugalia și Cehia, una din Scoția, Franța și Azerbaidjan.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri