Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Erling Haaland a bătut palma cu Manchester City

În cele din urmă, nu a fost Real Madrid, despre care s-a scris luni bune. Nici FC Barcelona, care a renunțat la cursa pentru semnătura sa din pricina problemelor sale cu bugetul și masa salarială. Ci Manchster City, care, este foarte adevărat, avea nevoie de un atacant de calibrul lui Erling Haaland.

Pep Guardiola anunțase deja că dorește să activeze clauza de reziliere. Iar Jan Aage Fjørtoft, purtătorul de cuvânt al familiei Haaland, confirma pe rețelele sociale: ”În sfârșit, a fost luată o decizie. Erling Haaland va juca la Manchester City sezonul viitor. Săptămâna trecută, echipa Haaland a raportat decizia sa celor de la Real Madrid și Bayern Munchen. Ultimele două săptămâni au fost doar despre detaliile contractului”.

A fost bifată apoi și vizita medicală, iar acum lucrurile sunt certe. Haaland va semna un contract valabil timp de cinci ani. În ceea ce privește salariul, sunt surse care afirmă că este puțin sub cel obținut de De Bruyne, care câștigă 437.000 de euro pe săptămână, iar altele care vorbesc despre una superioară acestei valori. Cu siguranță însă, ne vom lămuri cât de curând și asupra acestei chestiuni.