Știri

Erling Haaland a bătut palma cu Manchester City

În cele din urmă, nu a fost Real Madrid, despre care s-a scris luni bune. Nici FC Barcelona, care a renunțat la cursa pentru semnătura sa din pricina problemelor sale cu bugetul și masa salarială. Ci Manchster City, care, este foarte adevărat, avea nevoie de un atacant de calibrul lui Erling Haaland.

Erling Haaland a bătut palma cu Manchester City

Pep Guardiola anunțase deja că dorește să activeze clauza de reziliere. Iar Jan Aage Fjørtoft, purtătorul de cuvânt al familiei Haaland, confirma pe rețelele sociale: ”În sfârșit, a fost luată o decizie. Erling Haaland va juca la Manchester City sezonul viitor. Săptămâna trecută, echipa Haaland a raportat decizia sa celor de la Real Madrid și Bayern Munchen. Ultimele două săptămâni au fost doar despre detaliile contractului”.

A fost bifată apoi și vizita medicală, iar acum lucrurile sunt certe. Haaland va semna un contract valabil timp de cinci ani. În ceea ce privește salariul, sunt surse care afirmă că este puțin sub cel obținut de De Bruyne, care câștigă 437.000 de euro pe săptămână, iar altele care vorbesc despre una superioară acestei valori. Cu siguranță însă, ne vom lămuri cât de curând și asupra acestei chestiuni.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.


Top case de pariuri