Știri

Echipele deja calificate la Campionatul European 2024

Au mai rămas doar câteva zile până la ultimele meciuri din cadrul calificărilor EURO 2024 și câteva echipe naționale au reușit deja să obțină biletele pentru turneul din Germania. Iată lista cu echipele deja calificate la Europeanul de Fotbal din vara anului viitor.


Cu doar două etape înainte de a se trage cortina peste calificările EURO 2024, câteva echipe stau relaxate și privesc cu detașare ceea ce urmează să se întâmplă. Exceptând Germania care s-a calificat direct datorită statutului de țară organizatoare, Spania, Scoția, Franța, Anglia, Turcia, Belgia, Austria și Portugalia au deja locul asigurat.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Grupele A și F sunt singurele unde cărțile deja s-au făcut și primele două clasate au cale liberă către Campionatul European 2024. România ar putea deveni și ea una dintre echipele care matematic vor participa la turneul final de anul viitor și ar putea face asta chiar înainte de meciul Israel – România programat în data de 18 noiembrie. Trebuie să aștepte rezultatele restanțelor pe care Israel le are cu Kosovo și Elveția.

Campionatul European de Fotbal din 2024 se va disputa în vara anului viitor și va începe pe 14 iunie, iar finala are loc pe 14 iulie. Berlin, Munchen, Dortmund, Gelsenkirchen, Hamburg, Stuttgart, Dusseldorf, Koln, Frankfurt și Leipzig sunt orașele care urmează să găzduiască meciuri din cadrul turneului final din 2024 și unde România are mari șanse de a se califica.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri