Știri

Dubla victorie pentru Cristina Bucsa la Limoges

Jucătoarea de tenis Cristina Bucșă a reușit să câștige atât proba de simplu, cât și pe cea de dublu a turneului challenger de la Limoges.


Născută la Chișinău în data de 1 ianuarie 1998, jucătoarea Cristina Bucșă evoluează din 2015 sub steagul Spaniei. Locul 82 în lume s-a comportat foarte bine la turneul de la Limoges unde a reușit să câștige proba de simplu, cât și proba de dublu. Sportiva în vârstă de aproape 26 de ani s-a duelat în finală cu franțuzoaica Elsa Jacquemot (235 WTA) e care a trecut în trei seturi. 2-6, 6-1, 6-2 a fost scorul unui duel care a durat o oră și 50 de minute.

Aceeași Cristina Bucșă a avut o finală mult mai ușoară în proba de dublu a turneului din Franța. Ajutată de Yana Sizikova, cele două s-au impus cu scorul de 6-4, 6-1 în fața perechii formate din Oksana Kalashnikova și Maia Lumdsen. Cel mai probabil după această dublă victorie va urma o pauză meritată, urmând ca jucătoarea să revină în primele zile ale anului 2024, atunci când se pregătește de Australian Open.

Cristina Bucșă a reușit în 2023 să atingă cel mai bun rezultat în cadrul Australian Open. Aceasta a ajuns în turul al treilea care reprezintă și cel mai bun rezultat din întreaga sa carieră în cadrul competițiilor de Grand Slam. De asemenea, prin titlul de la Limoges a reușit cel mai bun trofeu al carierei și primul din ultimii patru ani, iar cu această ocazia va urca pe locul 61 în lume.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri