Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Drake a pierdut peste 800.000 dolari pe El Clasico

Cunoscut pentru excentricitatile sale in materie de pariuri sportive, celebrul rapper Drake a reusit sa mai piarda peste 800.000 de dolari, dar de aceasta data pe meciul dintre Real Madrid si Barcelona.

In etapa cu numarul 9 din campionatul Spaniei a avut loc poate cel mai asteptat meci al campionatului. Real Madrid a primit vizita rivalei Barcelona intr-un duel recunoscut la nivel Mondial sub denumirea de El Clasico Miza jocului l-a facut pe rapperul Drake sa parieze pe victoria Barcelonei si nu a pariat deloc putin. Bineinteles, acesta a optat ca pe biletul zilei sa mizeze pe victoria lui Arsenal si a Barcelonei.

Arsenal Londra a reusit sa se impuna cu scorul de 1 la 0 in meciul pe care l-a avut pe terenul lui Leeds United, iar victoria Barcelonei era tot ce ii mai trebuia pentru a castiga biletul pariat cu suma de 833.000 de dolari. Cum blaugrana a pierdut cu scorul de 1-3, acesta a pierdut biletul postat pe retelele de socializare. Daca Barcelona se impunea in fata rivalei din LaLiga, atunci rapperul american incasa 3.9 milioane de dolari, suma considerabila, dar totodata infima daca tinem cont de averea de 180 milioane de dolari a starului.

Cine este Drake

In varsta de 35 de ani, Drake s-a nascut la Toronto (Canada) si de-a lungul timpului piesele sale au rasunat in intreaga lume. Datorita performantelor sale din industria muzicala, averea lui era estimata in 2021 la aproximativ 180 de milioane de dolari.