Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Doi sportivi parasesc Wimbledon din cauza COVID-19

Coronavirus inca joaca un rol important in societate si implicit in sport, unde recent Marin Cilic si Matteo Berrettini au parasit Wimbledon din cauza acestui virus.

Wimbledon 2022 este unul dintre cele patru turnee de Grand Slam din sezonul de tenis si totodata poate turneul cu cele mai stricte reguli. Avand in vedere cirustantele actuale, Marin Cilic si Matteo Berrettini au fost obligati sa se retraga din turneu dupa ce s-a depistat pozitiv prezenta virusului COVID-19 in organismul lor.

novak djokovic

Probleme pentru Nadal si Djokovic?

Cei doi sunt printre favoriti la castigarea celui de-al treilea Mare SLem al sezonului, insa prezenta lor la Wimbledon 2022 s-ar putea sa stea si la mana medicilor. S-au antrenat cu Cilic si Berrettini in ultimele zile si ar fi cu adevarat un aspect deloc dorit de organizatori. Deja cinci jucatori din top 20 n-au putut lua parte la startul competitiei de la All England Club din cauza problemelor de sanatate sau a interzicerilor.

Mai mult decat atat, italianul Berrettini chiar s-a intalinit cu Novak Djokovic si Novak Djokovic pe terenul de antrenament. Nu ar fi singurele probleme pe care organizatorii turneului londonez le-au intampinat. La startul sezonului s-a luat decizia de a interzice jucatorii din Belarus si Rusia, iar victima colaterala a cazut chiar liderul mondial Daniil Medvedev.

Jucatori care nu participa la Wimbledon:

  • Daniil Medvedev (Rusia) – interzis
  • Andrey Rublev (Rusia) – interzis
  • Alexander Zverev (Germania) – accidentat
  • Marin Cilic (Croatia) – COVID-19
  • Matteo Berrettini (Italia) – COVID-19