Știri

Doi sportivi parasesc Wimbledon din cauza COVID-19

Coronavirus inca joaca un rol important in societate si implicit in sport, unde recent Marin Cilic si Matteo Berrettini au parasit Wimbledon din cauza acestui virus.

djokovic

Wimbledon 2022 este unul dintre cele patru turnee de Grand Slam din sezonul de tenis si totodata poate turneul cu cele mai stricte reguli. Avand in vedere cirustantele actuale, Marin Cilic si Matteo Berrettini au fost obligati sa se retraga din turneu dupa ce s-a depistat pozitiv prezenta virusului COVID-19 in organismul lor.

novak djokovic

Probleme pentru Nadal si Djokovic?

Cei doi sunt printre favoriti la castigarea celui de-al treilea Mare SLem al sezonului, insa prezenta lor la Wimbledon 2022 s-ar putea sa stea si la mana medicilor. S-au antrenat cu Cilic si Berrettini in ultimele zile si ar fi cu adevarat un aspect deloc dorit de organizatori. Deja cinci jucatori din top 20 n-au putut lua parte la startul competitiei de la All England Club din cauza problemelor de sanatate sau a interzicerilor.

Mai mult decat atat, italianul Berrettini chiar s-a intalinit cu Novak Djokovic si Novak Djokovic pe terenul de antrenament. Nu ar fi singurele probleme pe care organizatorii turneului londonez le-au intampinat. La startul sezonului s-a luat decizia de a interzice jucatorii din Belarus si Rusia, iar victima colaterala a cazut chiar liderul mondial Daniil Medvedev.

Jucatori care nu participa la Wimbledon:

  • Daniil Medvedev (Rusia) – interzis
  • Andrey Rublev (Rusia) – interzis
  • Alexander Zverev (Germania) – accidentat
  • Marin Cilic (Croatia) – COVID-19
  • Matteo Berrettini (Italia) – COVID-19

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri