Știri

Doi jucatori ai nationalei Romaniei s-au accidentat

Naționala de fotbal a României se pregătește intens pentru meciurile amicale împotriva Bulgariei (4 iunie) și a Liechtensteinului (7 iunie) în urma cărora se va decide și lotul final pentru EURO 2024. Între timp, selecționerul Iordănescu Jr. are bătăi de cap din cauza accidentărilor.


Doi jucători chemați de Edward Iordănescu la naționala României sunt accidentați și asta îi dă mari bătăi de cap selecționerului. Deian Sorescu și Andrei Burcă nu sunt la cel mai înalt nivel, ei nu au jucat nici în ultimele meciuri ale echipelor lor, motivul fiind mici probleme cauzate de accidentări. Sorescu are probleme musculare, în timp ce Andrei Burcă va continua recuperarea începută la clinica din Riad cu speranța să fie la cel mai înalt nivel în meciuri EURO 2024.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Andrei Burcă a fost stâlpul României în campania de calificare, iar acum cel mai probabil va fi menajat în meciurile cu Bulgaria și Liechtenstein. În schimb, Deian Sorescu are mai mari șanse de revenire pentru a putea fi utilizat în meciul amical contra Bulgariei. Jucătorul lui Gaziantep nu a jucat în ultimele trei meciuri din campionat din cauza unor probleme musculare.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri