Știri

Dinamo umilită în derby-ul cu Rapid

Rapid București – Dinamo București se anunța cel mai interesant duel al rundei cu numărul 8 din cadrul Superligii României. Pe hârtie așa părea, dar în realitate doar formația gazdă a contat și la final s-a impus la o diferență foarte mare pentru un meci cu asemenea încărcătură.


Rapid a învins-o cu scorul de 4-0 pe Dinamo București în derby-ul rundei 8 din Superliga României. Albion Rrahmani a deschis scorul încă din minutul 35 și a stabilit scorul pauzei. După pauză a continuat ofensiva giuleștenilor și aceștia au reușit să mai înscrie de trei ori. Oaidă, Petrila și același jucător kosovar Albion Rrahmani au marcat în poarta apărată de Golubovic.

Prin succesul obținut de giuleșteni, aceștia au urcat pe locul al doilea, cu 14 puncte și este la egalitate cu Universitatea Craiova și la un punct în spatele liderului FCSB, însă are până la două meciuri în plus. Aceeași Rapid are cel mai bun atac din Superliga României. Marko Dugandzic are 6 goluri și este la egalitate cu Aurelian Chițu (FC U Craiova).

De cealaltă parte, Dinamo a suferit un nou eșec și cu doar 8 puncte ocupă locul 10 în clasament. Dacă rivala sa din Giulești are cel mai bun atac, Dinamo are unul dintre cele mai slabe compartimente defensive.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri