Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Dinamo umilită în derby-ul cu Rapid

Rapid București – Dinamo București se anunța cel mai interesant duel al rundei cu numărul 8 din cadrul Superligii României. Pe hârtie așa părea, dar în realitate doar formația gazdă a contat și la final s-a impus la o diferență foarte mare pentru un meci cu asemenea încărcătură.

Rapid a învins-o cu scorul de 4-0 pe Dinamo București în derby-ul rundei 8 din Superliga României. Albion Rrahmani a deschis scorul încă din minutul 35 și a stabilit scorul pauzei. După pauză a continuat ofensiva giuleștenilor și aceștia au reușit să mai înscrie de trei ori. Oaidă, Petrila și același jucător kosovar Albion Rrahmani au marcat în poarta apărată de Golubovic.

Prin succesul obținut de giuleșteni, aceștia au urcat pe locul al doilea, cu 14 puncte și este la egalitate cu Universitatea Craiova și la un punct în spatele liderului FCSB, însă are până la două meciuri în plus. Aceeași Rapid are cel mai bun atac din Superliga României. Marko Dugandzic are 6 goluri și este la egalitate cu Aurelian Chițu (FC U Craiova).

De cealaltă parte, Dinamo a suferit un nou eșec și cu doar 8 puncte ocupă locul 10 în clasament. Dacă rivala sa din Giulești are cel mai bun atac, Dinamo are unul dintre cele mai slabe compartimente defensive.