Știri

Dinamo termina doar pe 4 în Final Four-ul Europa League

Dinamo București și Rhein-Neckar s-au duelat în finala mică a Final Four-ului European League la handbal masculin, însă campioana României a pierdut din nou, 31-32.


Ușor favorită conform cotelor listate de către casele de pariuri online pentru finala mică a Final Four-ului European League, Dinamo București nu a putut ține pasul cu Rhein-Neckar. După o primă repriză în care a fost condusă cu 18-15, Dinamo a încercat să recupereze în cel de-al doilea act, dar a putut doar să reducă diferența până la 32-31.

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Maghiarul Rosta a fost cel mai bun marcator al lui Dinamo București în meciul cu Rhein-Neckar. Acesta a fost urmat de Zein, Kasparek și Akimenko, fiecare cu câte cinci reușite. Final Four-ul European League la handbal masculin a fost o afacere germană. Cu excepția campioanei României, toate celelalte echipe provin din Bundesliga. În semifinale, Flensburg a fost capăt de linie pentru dinamoviști. 38-32 a fost scorul atunci, urmând ca Flensburg să joace în compania lui Fuchse Berlin pentru a câștiga trofeul.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri