Știri

Dinamo și Constanța au debutat cu dreptul în cupele europene

Dinamo București și CSM Constanța și-au făcut debutul în această săptămână în cadrul cupelor europene la handbal masculin. Ambele au reușit să se impună și astfel să țină steagul sus.


Dinamo București nu mai evoluează în grupele Champions League, dar asta nu o împiedică să joace în cupele europene. Este parte din Grupa G a European League, acolo unde Fuchse Berlin, Chambery Savoie și Izvidac îi sunt adversare. Marți a debutat cu o victorie la pas în fața celor de la Izvidac pe care a reușit să-i învingă cu scorul de 52 la 24. Drept urmare, s-a poziționat deja pe prima poziție, iar în 24 octombrie urmează să joace în Franța, cu Chambery Savoie.

CSM Constanța joacă și ea în cadrul grupelor European League la handbal masculin și a reușit ca în prima etapă să producă surpriza. Formația dobrogeană a câștigat cu 29 la 24 (16-9 pauză) pe terenul echipei Tatabanya și ocupă locul 2 în Grupa H. Sporting Lisabona, CSM Constanța, Tatabanya și Chrobry Glogow sunt componentele acestei grupe. În următoarea etapă, reprezentanta Ligii Naționale primește vizita lui Sporting.

Primele două clasate din grupele European League merg în fazele superioare. Se joacă 6 meciuri, 3 tur și 3 retur, iar dacă echipele sunt la egalitate de puncte, atunci departajarea se face în funcție de rezultatele din meciurile directe.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri