Știri

Dinamo Bucuresti ramane cu emotii in prima liga

Dinamo București rezistă eroic la Miercurea Ciuc și rămâne în prima ligă după ce a reușit să se impună cu scorul de 2-0 la finalul dublei manșe cu Csikszereda.


Csikszereda Miecurea Ciuc - Dinamo București s-a jucat luni seară și a fost a doua manșă a barajului de menținere/promovare în Superliga României. Scorul a fost 0-0, dar dinamoviștii au rămas în prima ligă datorită victoriei cu scorul de 2-0 din prima manșă, atunci când Dennis Politic a înscris ambele goluri ale formației din Superliga.

Ciucanii au început curajos partida și în primele minute erau la un pas să înscrie. Golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, iar apoi cele două echipe s-au tatonat, dar fără vreo modificare pe tabela de marcaj. 0-0 a fost scorul din retur, iar Csikszereda Miercurea Ciuc și CS Mioveni, cele două reprezentante ale Ligii 2 care au jucat la baraj, nu au reușit să înscrie în fața formațiilor Dinamo și FC Botoșani. Astfel, Unirea Slobozia și Gloria Buzău rămân singurele echipe proaspăt promovate în primul eșalon competițional al României.

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Farul Constanța, Rapid București, Sepsi Sf. Gheorghe, FC Botoșani, Dinamo București, Oțelul Galați, Universtatea Cluj, FC Hermannstadt, UTA Arad, Petrolul Ploiești, Poli Iași, Gloria Buzău și Unirea Slobozia vor lua loc la linia de start a Superliga României 2023-24.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri