Știri

Decizie fără precedent în Serie A. Juventus a fost depunctată!

Din nou Juventus este în centrul atenției presei mondiale și nu prin rezultate remarcabile obținute la nivel sportiv, ci pentru faptul că a fost depunctată cu 15 puncte.


Potrivit presei de profil din Italia, Juventus a fost depunctată cu 15 puncte în urmă unei decizii a Curții de Apel din cadrul Federației. Decizia este fără precedent, deoarece decizia a fost mai drastică decât propunerea procurorului federal Giuseppe Chine, care a solicitat doar nouă puncte de suspendare.

Din păcate, nu jucătorii sunt cei vinovați pentru ceea ce se întâmplă acum, așa cum s-a întâmplat în 2006, când a fost acuzată de meciuri trucate. De această dată neregulile au avut loc în birou, subiectul procesului a fost fraudă contabilă.

Procurorul Giuseppe Chine a sesizat FIGC pentru redeschiderea procedurii de investigarea a conturilor „Bătrânei Doamne”. În timpul audierilor acesta a  cerut nouă puncte de penalizare și sancțiuni pentru actuali sau foști oficiale precum Fabio Paratici (director sportiv) și Andrea Agnelli (fost președinte).

Ce se va întâmpla cu Juventus după depunctarea cu 15 puncte

Aflată pe locul al treilea înaintea acestei decizii, fosta campioană a căzut pe locul 11, la 22 de puncte distanță de liderul la zi și cu 12 puncte mai puține dect Lazio, formația aflată pe locul 4, ultimul care duce în grupele Champions League 2023/24.

Avantajul torinezilor este că aceștia pot spera la o sancțiune mai blândă. Au posibilitatea de a face apel la CONI, ceea ce conform oficialilor demersurile vor fi făcuta la începutul săptămânii viitoare.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri