Știri

Cumpara bilete la EURO 2024 – Iata cum le poti achizitiona

Au mai rămas cinci luni până la debutul Campionatului European 2024, iar UEFA anunță nouă etapa de vânzare a biletelor. Iată ce pași trebuie să urmezi pentru a intra în posesia biletelor și cum poți efectua plata.


Prima etapă de vânzare a biletelor la meciuri EURO 2024 a avut loc în luna decembrie, iar UEFA a anunțat deja cum trebuie procedat în cazul în are fanii au reușit să obțină biletele. Practic, lucrurile nu s-au petrecut precum la un meci obișnuit, ci a fost organizată o tombolă, unde fanii erau anunțați ulterior dacă au fost declarați eligibili și pot intra în posesia biletelor dorite. Mai mult decât atât, în 25 ianuarie UEFA a anunțat loteria biletelor.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Dacă în primă instanță te-ai înregistrat pentru bilete la EURO 2024, poți verifica în portalul de tickeing dacă solicitarea a primit undă verde. În cazul în care ești printre câștigătorii loteriei, atunci trebuie să achiți biletele până la data de 30 ianuarie 2024. În următoarele luni se va anunța o noua acțiune prin care fanii fotbalului pot achiziționa bilete, după cum urmează:

  • În luna martie 2024 se va deschide o platformă de revânzare, unde fanii care au cumpărat deja bilete, dar nu pot ajunge la EURO 2024, să poată vinde biletele cumpărate.
  • În luna martie sau cel târziu în aprilie se va deschide procesul de vânzare pentru echipele calificare în urma play-off-ului, anunță FRF.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri