Știri

CSM București obține a doua victorie in Champions League

La finalul săptămânii trecute s-au disputat meciurile din cadrul grupelor Champions League la handbal feminin, iar CSM București și Rapid București au fost și ele implicate. Reprezentantele Ligii Florilor au terminat neînvinse, iar campioana chiar a reușit să obțină a doua victorie a acestei faze.


CSM București a fost favorita caselor de pariuri în meciul de pe terenul lui Savehof, iar jocul pe care l-a arătat a fost demn de o adevărată campioană 41-26 a arătat tabela unui duel controlat încă din prima repriză când a condus cu scorul de 22 la 11. Cele mai bune marcatoare au fost norvegiencele Arntzen și Ingstad. În urma rezultatelor, CSM se află pe locul 4, cu 4 puncte, la două puncte în spatele lui Odense și patru de Bietigheim și Gyor. Următorul meci al campioanei Ligii Florilor este cu Brest, dar pe 21 octombrie 2023, de la ora 17:00.

Rapid București are o situație mai grea în Grupa B, acolo unde are doar o singură victorie în cele patru meciuri deja disputate. Ocupă locul 6, cu 3 puncte, iar cel de-al treilea punct l-a obținut în urma duelului cu Ferencvaros. 24-24. 14-10 a arătat tabela la pauză pentru formația din Ungaria, însă replica bună a echipei din Liga Florilor a făcut ca meciul să se încheie la egalitate. Korsos a fost cea mai bună marcatoare a formației Rapid, cu 6 goluri.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri