Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

CSKA 1948 Sofia vs FCSB: informații utile, cote la pariuri

În urma tragerii la sorți pentru cupele europene, CSKA 1948 Sofia a a picat cu FCSB în sferturile de calificare ale Europa Conference League. Cine merge mai departe?

Înființată în anul 2016 ca urmare a revoltei fanilor din cauza asocierii echipei CSKA Sofia cu Litex Lovech, CSKA 1948 Sofia a reușit să impresioneze lumea fotbalului din Bulgaria și a obținut un loc 3 care  reprezintă cea mai bună performanță din istoria scurtă a clubului. Totodată, sezonul 2023/2024 reprezintă debutul echipei antrenate Atanas Ribarski în cupele europene.

Din punct de vedere financiar, CSKA 1948 Sofia are o cotă de piață de 16,36 milioane de euro. Cel mai bun jucător este Ivaylo Chochev. Mijlocațul central în vârstă de 30 de ani este și el cotat la 2.80 milioane de euro. Al doilea cel mai bun jucător ca și valoare pe piața transferurilor este portarul Daniel Naumov (2 milioane de euro).

Primul meci programat să se dispute se va juca în Bulgaria, pe 27 iulie 2023. Manșa retur se va disputa în data de 3 august 2023, la București, iar favorita caselor de pariuri este reprezentanta Superliga. Este prematur să se anunțe cotele, având în vedere că echipele vor începe sezonul înaintea debutului în cupele europene.