Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cristiano Ronaldo pleacă de la Manchester United

Cristiano Ronaldo a decis să părăsească Manchester United în urma conflictului pe care l-a avut cu antrenorul „diavolilor roșii”, atunci când atacantul portughez a refuzat să între în teren.

Deși ne așteptam ca știrea zilei să vină de la Cupa Mondială din Qatar, aceasta vine din Anglia, unde a fost anunțat „divorțul” dintre Cristiano Ronaldo și Manchester United. Atacantul în vârstă de 37 de ani nu a putut trece peste conflictul în care a fost implicat în urmă cu câteva săptămâni și a decis rezilierea contractului pe care l-a avut cu gruparea de pe „Old Trafford”.

Picătura care a umplut paharul pentru jucătorul Portugaliei a fost conflictul cu Erik ten Tag, după ce antrenorul l-a ținut pe bancă în meciul cu Tottenham, ceea ce a stârnit un conflict mediatizat în toată presa sportivă.

Lusitanul i-a criticat pe proprietarii clubului din Manchester, ceea ce i-a forțat oarecum plecarea și pare că i-a făcut pe cei din familia Glazer să vândă clubul.

Celor din familia Glazer nu le pasă de club,. După cum știți și voi, Manchester United un club de marketing. Vor primi bani din marketing-sport, nu prea le pasă, după părerea mea. Cred că fanii ar trebui să știe adevărul, ar trebui să știe că jucătorii vor tot ce este mai bun pentru club. Eu vreau tot ce e mai bun pentru club, de aceea am venit la Manchester United”, este o parte din declarația oferită de Cristiano Ronaldo.