Știri

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria fotbalului

Data de 12 martie 2022 este cea pe care Cristiano Ronaldo nu o sa o uite prea curand. A fost ziua in care Manchester a invins-o cu 3-2 pe Tottenham, iar datorita golurilor inscrise de lusitan i-au adus acestuia titlu de cel mai bun marcator din istoria fotbalului.

manchester united - ponturi fotbal

Ajuns la 37 de ani si foarte aproape de a agata ghetele in cui, Cristiano Ronaldo inca evolueaza la cel mai inalt nivel si o face foarte bine. Acesta a semnat cu Manchester United, echipa in tricoul careia a adaugat inca o fila in cartea vietii sportive: a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului. Portughezul a contribuit din plin la succesul echipei sale, avand in vedere ca a inscris o tripla.

Cristiano Ronaldo makes history with goal 806. 🐐

Posted by TSN on Saturday, March 12, 2022

Ronaldo, motorul lui United?

Poate ca in ultimele meciuri nu a mai fost la inaltime pentru Manchester United, insa Cristiano Ronaldo a revenit dupa absenta din Mancheter Derby (4-1 pentru City) si a facut-o in stil mare. Acesta a inscris o tripla in victoria echipei sale cu 3-2 in fata lui Spurs, un prim gol de colectie, de la 25 m la care portarul advers nu a avut nicio sansa.

Aceste reusite i-au adus titlul de cel mai bun marcator din istoria fotbalului. Cu 807 reusite, acesta l-a intrecut pe Josef Bican si  acum singurul care il mai poate intrece este Leo Messi. Acesta ete singurul fotbalist aflat inca in activitate si care se afla in top 10 cei mai bun marcatori din istoria fotbalului, cu exceptia lui Ronaldo. De asemenea, cu 12 goluri este locul 2 in clasamentul celor mai buni marcatori din Premier League 2021/2022 si implicit cel mai bun marcator al “diavolilor”.

Top 5 cei mai buni marcatori din istoria fotbalului:

  • Cristiano Ronaldo (807 goluri)
  • Josef Bican (805 goluri)
  • Romario (772 goluri)
  • Leo Messi (759 goluri)
  • Pele (757 goluri)

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri