Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cristiano Ronaldo, aproape de stablirea unui nou record daca inscrie la Mondialul din Qatar

Starul portughez si-a mutat cartierul general la Manchester, acolo unde joaca pentru United si nu trece deloc prin cele mai bune momente.

Evolutia lui Cristiano Ronaldo in acest sezon de Premier League nu a fost deloc la inaltimea asteptarilor sale, dar cu toate acestea a fost selectionat pentru meciurile din Liga Natiunilor. El se anunta om de baza pentru Portugalia si in meciurile de la Campionatul Mondial din Qatar.  Lusitanii vor juca in Grupa H, acolo unde au drept adversari selectionatele Uruguay, Ghana si Coreea de Sud.

 

Ronaldo, exponential pentru Portugalia la ultimele patru Cupe Mondiale

Starul portughez in varsta de 37 de ani a fost mereu prezent la ultimele Cupe Mondiale unde a si inscris pentru nationala. Cea mai buna editie pentru el a fost cea din 2018, cand a inscris patru goluri si a fost unul dintre cei mai buni jucatori. Mai mult decat atat, daca va reusi din nou sa inscrie si in Qatar, atunci obtine un record greu de egalat.

Daca va marca si la Mondialul din Qatar, Cristiano Ronaldo devine primul fotbalist din istorie care reuseste sa inscrie la cinci Campionate Mondiale. Pana in prezent este unul dintre jucatorii  inca in activitate cu cele mai bune cifre. Are 191 de selectii pentru nationala mare a Portugaliei, meciuri in care a reusit sa inscrie 117 goluri.

Sapte goluri a inscris Cristiano Ronaldo la cele patru editii ale Mondialului la care a participat:

  • 2006 – un gol.
  • 2010 – un gol.
  • 2014 – un gol.
  • 2018 – patru goluri.

Primul sau meci pentru nationala mare a avut loc la varsta de 18 ani, 6 luni si 15 zile. Sa intamplat lucrul acesta pe 20 august 2003, atunci cand antrenor era Luiz Felipe Scolari.