Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cristiano Ronaldo a vorbit despre oferta de transfer venită din Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo s-a despărțit de Manchester United și a fost asaltat cu oferte, însă una dintre ele părea să fie incredibilă și presa l-a dat pe starul lusitan ca și transferat.

După despărțirea lui Cristiano Ronaldo de  Manchester United au tot apărut știrile că acesta ar pleca ba prin Major League Soccer, fie prin Arabia Saudită. Din Golf a și venit o ofertă serioasă, pe care a făcut-o al Nassr, de 173 de milioane de lire sterline pe an, venită din partea saudiților. Pare că indiferent de sumă, jucătorul de 37 de ani este de neclintit și vrea să-și încheie cariera din Europa.

Ronaldo dezmințit că a semnat deja cu saudiții și a declarat că a decis să respingă oferta profitabilă de 173 de milioane de lire sterline pe an, deoarece vrea să îmbrace tricoul unui club car să-i ofere șansa de a juca în Champions League.

A început Cupa Mondială liber de contract

Ronaldo este acum jucătorul liber, după ce a reușit să ajungă la un acord cu Manchester United și a rupt contract. Atacantul proaspăt calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar mai avea șase luni de contra, însă după un schimb de replici cu antrenorul său de atunci și un interviu care nu a fost aprobat de conducerea ”diavolilor” au făcut ca atacantul să ajungă în această situație.

Cristiano Ronaldo și colegii săi vor juca în sferturile de finală ale Campionatului Mondial. Aceștia s-au calificat după victoria cu 6-1 asupra naționalei Elveției, unde starul de 37 de ani a fost doar rezervă. Meciul Maroc – Portugalia va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00 și este transmis de TVR 1.