Știri

Cristiano Ronaldo a intrat în istoria Campionatului Mondial

Foarte aproape de retragere, Cristiano Ronaldo (37 de ani) a reușit să înscrie în victoria echipei sale asupra naționalei Ghana și a intrat în istoria Campionatului Mondial.


Portugalia a debutat cu o victorie la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. Naționala condusă din teren de Cristiano Ronaldo a trecut cu scorul de 3-2 de Ghana, iar primul gol al meciului i-a aparținut starului care recent s-a despărțit de Manchester United. Ajuns la cei 37 de ani ai săi, Ronaldo a transformat fără emoții penalty-ul acordat de americanul Ismail Elfath și a ajuns la 118 goluri înscrise pentru echipa naționalî în 192 de meciuri.

Ronaldo, singurul jucător care a înscris la 5 ediții ale Cupei Mondiale

Aventura lui la turneul final a început în 2006, atunci când a înscris primul său gol, în victoria cu 2-0 asupra naționalei Iranului. Ulterior a mai reușit să înscrie și la următoarele patru ediții, fiind singurul jucător care a reușit lucrul acesta și a dat naștere unui nou record în materie de fotbal.

  • CM 2006: a marcat un gol
  • CM 2010: a marcat un gol
  • CM 2014: a marcat un gol
  • CM 2018: a marcat patru goluri
  • CM 2022: a înscris și mai sunt meciuri de disputat.

Pare că acesta nu este singurul record pe care Cristiano l-a atins. Jucătorul portughez are cele mai multe lovituri de la 11 m executate la un turneu final. De patru ori a executat și a transformat trei dintre, egalând jucători precum Eusebio, Gabriel Batistuta, Rob Rensenbrink și Gyan Asamoah.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri