Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cristiano Ronaldo a fost exclus din lotul lui Manchester United!

Startul portughez al lui Manchester United nu va evolua în duelul pe care echpa lui urmează sp-l aibă, deoarece a fost exclus din lot.

Manchester United a anunțat excluderea din lot a lui Cristiano Ronaldo până la o dată nedeterminată după conflictul dinaintea meciului cu Tottenham, unde acesta s-a zvonit că acesta a refuzat să intre în teren.

Pe 19 octombrie, Manchester United a învin Tottenham cu scorul de 2 la 0, într=un meci în care ”diavolii roșii” nu s-au bazat pe serviciile lui Cristiano Ronaldo (37 de ani). A fost alegerea olandezului Erik ten Hag, care a decis să îl țină rezervă, deoarece urma duelul Chelsea – Manchester United , însă decizia l-a supărat foarte tare pe portughez. Acesta a refuzat să intre în teren în momentul când a fost chemat de pe bancă, iar cu puțin timp înainte de fluierul de final, a luat decizia de a merge la vestiare.

 

Neînvinsă în ultimele cinci meciuri, Manchester United va avea din nou o perioadă aglomerată, dat fiind faptul că este angrenată și în cupele europene. După jocul cu Chelsea urmează să joace acasă, cu Sheriff Tiraspol, în Europa League.

Programul lui United în următoarele două săptămâni:

  • Chelsea – Manchester United, 22 octombrie, 19:30
  • Manchester United – Sheriff Tiraspol, 27 octombrie, 22:00
  • Manchester United – West Ham United, 30 octombrie, 18:15
  • Real Sociedad – Manchester United, 3 noiembrie, 19:45
  • Aston Villa vs Manchester United, 6 noiembrie 19:45