Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cote pariuri Liverpool vs Real Madrid - finala Champions League

Așadar, după ce AS Roma a devenit miercuri seară prima câștigătoare a UEFA Europa Conference League, toți ochii se îndreaptă spre finala Ligii Campionilor. Întâlnire care este programată sâmbătă seara, de la ora 22 a României, la Paris.

Inca o finala Liverpool – Real Madrid in Champions League

Nu este pentru prima dată când Liverpool vs Real Madrid se întâlnesc în disputa pentru trofeu. În 2018, madrilenii se impuneau cu 3-1. Un meci care a rămas în istorie și prin faultul dur al lui Ramos care l-a scos din luptă, după o jumătate de oră, pe principalul om de gol al adversarilor, Mo Salah. Cu același scor, 3-1, madrilenii au câștigat, anul trecut, partida tur din sferturile de finală, fază pe care aveau să o depășească, ulterior, după un 0-0 la Liverpool.

Cote pariuri Liverpool vs Real Madrid

Cum stăm acum? Casele de pariuri o dau favorită pe Liverpool in finala Champions League, care are cote între 2.00 și 2.14 pentru a se impune. Egalul este cotat între 3.60 și 3.78, iar un succes al madrilenilor cu 3.35 – 3.70. În plus, englezii au o cotă de sub 1.60 pentru a câștiga trofeul, în timp ce în cazul lui Real cota urcă în jurul valorii de 2.40.

Cine ridica trofeul?

Pentru a avea prelungiri cota oferită este în jurul valorii de 5.90, iar pentru ca partida să se decidă după loviturile de deplartajare, precum toate finalele jucate de Liverpool în actuala stagiune, aceasta urcă la circa 6.10.

O cotă de 1.58 oferă Unibet pentru gol în ambele reprize, ca și pentru GG, în timp ce în ceea ce privește marcatorii, Salah primește 2.43, Mane 2.90, în timp ce golgeterul madrilenilor este cotat cu 2.40, iar Vinicius cu 4.10.

Minimum 10 cornere în meci estimează bookmakerii că vom avea, linia fiind fixată la +9,5, în timp ce pentru cartonașe, de la minimum 5 cota oferită urcă la valori de circa 2.40.

Desigur, oferta este extrem de bogată, astfel că, după ce veți lectura și informațiile oferite de colegii noștri, ca și lista de ponturi pariuri compusă de aceștia, aveți posibilitatea să găsiți formula câștigătoare. Pe ce mergeți?