Știri

Cote pariuri Liverpool vs Real Madrid - finala Champions League

Așadar, după ce AS Roma a devenit miercuri seară prima câștigătoare a UEFA Europa Conference League, toți ochii se îndreaptă spre finala Ligii Campionilor. Întâlnire care este programată sâmbătă seara, de la ora 22 a României, la Paris.


Inca o finala Liverpool – Real Madrid in Champions League

Nu este pentru prima dată când Liverpool vs Real Madrid se întâlnesc în disputa pentru trofeu. În 2018, madrilenii se impuneau cu 3-1. Un meci care a rămas în istorie și prin faultul dur al lui Ramos care l-a scos din luptă, după o jumătate de oră, pe principalul om de gol al adversarilor, Mo Salah. Cu același scor, 3-1, madrilenii au câștigat, anul trecut, partida tur din sferturile de finală, fază pe care aveau să o depășească, ulterior, după un 0-0 la Liverpool.

Cote pariuri Liverpool vs Real Madrid

Cum stăm acum? Casele de pariuri o dau favorită pe Liverpool in finala Champions League, care are cote între 2.00 și 2.14 pentru a se impune. Egalul este cotat între 3.60 și 3.78, iar un succes al madrilenilor cu 3.35 – 3.70. În plus, englezii au o cotă de sub 1.60 pentru a câștiga trofeul, în timp ce în cazul lui Real cota urcă în jurul valorii de 2.40.

Pentru a avea prelungiri cota oferită este în jurul valorii de 5.90, iar pentru ca partida să se decidă după loviturile de deplartajare, precum toate finalele jucate de Liverpool în actuala stagiune, aceasta urcă la circa 6.10.

O cotă de 1.58 oferă Unibet pentru gol în ambele reprize, ca și pentru GG, în timp ce în ceea ce privește marcatorii, Salah primește 2.43, Mane 2.90, în timp ce golgeterul madrilenilor este cotat cu 2.40, iar Vinicius cu 4.10.

Minimum 10 cornere în meci estimează bookmakerii că vom avea, linia fiind fixată la +9,5, în timp ce pentru cartonașe, de la minimum 5 cota oferită urcă la valori de circa 2.40.

Desigur, oferta este extrem de bogată, astfel că, după ce veți lectura și informațiile oferite de colegii noștri, ca și lista de ponturi pariuri compusă de aceștia, aveți posibilitatea să găsiți formula câștigătoare. Pe ce mergeți?


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.


Top case de pariuri