Știri

Cote pariuri AS Roma vs Feyenoord - Finala Conference League 2022

Cote pariuri AS Roma vs Feyenoord - Finala Conference League 2022. Am facut cunostinta cu prima castigatoare de cupa europeana din 2022. Eintracht Frankfurt, formatie care a reusit sa se impuna in confruntarea cu Rangers. Iar acum avem o saptamana cu doua finale. <b>Prima dintre acestea, miercuri, in Albania, acolo unde AS Roma lui Mourinho o intalneste pe Feyenoord. Sa avem parte din nou de prelungiri si penaltyuri? Vom avea goluri? Cine va ridica trofeul?</b><br />

Cote pariuri AS Roma vs Feyenoord

AS Roma vs Feyenoord, cum stau lucrurile in finala UEFA Conference League

Ei bine, la casele de pariuri AS Roma este considerata favorita la victorie in timp regulamentar, cu cote care variaza intre 2.30 si 2.40. In timp ce adversarul este creditat cu valori intre 2.96 si 3.28. In timp ce pentru o remiza cotele oferite sunt intre 3.20 si 3.48 la cele mai importante case. Evident, si pentru castigarea trofeului, tot AS Roma are prima sansa. Cu o cota a carei valoare este un pic peste 1.70.

Cote pariuri AS Roma vs Feyenoord. Cine e favorita?

Pentru ca jocul sa se decida in prelungiri la ponturi AS Roma vs Feyenoord avem o cota de aproximativ 5.80, iar sa avem lovituri de departajare, de circa 5.60. Indiferent cine se va impune.

Bookmakerii asteapta un meci cu macar doua goluri la Finala Conference League 2022, 1.32 fiind cota cea mai mare oferita pentru un astfel de verdict, dar merg mai degraba pe under 2,5. Interesant este ca indiferent daca alegeti over sau under la 3 goluri cota este apropiata de 1.9. Un 2-4 goluri pare sa fie, in aceste conditii, alegerea corecta in opinia bookmaker-ilor.

GG-ul primeste o cota de aproximativ 1.70, reusitele in ambele reprize sunt cotate cam tot pe acolo, iar linia, in ceea ce privestele cornerele, este la over 9,5.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.


Top case de pariuri