Știri

Corvinul Hunedoara va juca in Europa League - UEFA a luat decizia

Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României 2024 și de la obținerea acestei performanțe a așteptat răspunsul UEFA cu privire la dreptul său de a participa în Europa League. Forum european a decis și componenta Ligii 2 România va avea drept de joc în cupele europene.


Corvinul Hunedoara scrie istorie pentru prima oară în istoria fotbalului modern. O echipă de seamă pe vremuri, Corvinul a renăscut în sezonul 2023/24 când a și cucerit Cupa României și a participat în play-off-ului Ligii 2 România, deși avea statut de proaspăt promovată. Cu toate acestea, nu are drept de promovare la nivelul primei ligi, ceea ce a făcut ca FRF să facă scrisoare către UEFA prin care să se lămurească dacă formația hunedoareană are drept de participare în Europa League sau nu.

UEFA nu a stat foarte mult pe gânduri și le-a permis elevilor lui Florin Maxim să joace în cupele europene, acolo unde se vor putea duela cu echipe modeste, dar cu o mai mare experiență la acest nivel. Wisla Cracovia, Tobol, Rijeka, MFK Ruzomberok sunt doar câțiva dintre posibilii adversari. Mai mult decât atât, la acest moment, Corvinul este în urna capilor de serie.

Corvinul Hunedoara a încheiat pe podiumul Ligii 2 România, dar pentru că nu are drept de promovare, a trebuie să joace strict pentru palmares. Cu toate acestea, echipa din eșalonul secund a învins Oțelul Galați în finala Cupei României, la penalty-uri și a primit dreptul de a reprezenta România în Europa League.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri