Știri

Cine transmite meciurile din cupele europene in sezonul 2024-25

Până anul acesta cinci televiziuni au avut drepturi de transmitere pentru Champions League, Europa League și Conference League, însă lucrurile sunt pe cale să se schimbe.

Champions League Final Betting Offers, Tips and Match Preview with Freebets.com

Champions League, Europa League și Conference League sunt cele mai urmărite competiții sportive, iar posturile de televiziune s-au înghesuit să transmită meciuri în perioada 2021-2024. Prima Sport, Digi Sport, Orange Sport, Pro TV și Pro Arena au fost posturile TV care ne-au oferit cele mai interesante meciuri, dar din sezonul următor lucrurile au luat o altă întorsătură.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Vechiul contract s-a încheiat după disputarea finalei Champions League dintre Borussia Dortmund și Real Madrid. Cu toate acestea, noul contract presupune mai puține postură care sunt dispuse să plătească dreptul de transmite meciuri. Orange Sport renunță, operatorul TV a decis să oprească emisia canalelor de la 1 iulie 2024. Pentru noul contract s-ar putea să avem un singur post care să transmită meciurile, deoarece se schimbă formatul și atunci sumele implicate ar putea fi mai mari.

Fiecare etapă din faza grupei conține câte 18 meciuri, adică 9 marți și 9 miercuri în cazul Champions League, în timp ce joi se vor disputa 9 meciuri de la ora 20:00 și 9 meciuri de la ora 22:00. Faza grupelor se încheie pe 29 ianuarie 2025, iar primele 8 clasate se califică direct în optimile de finală, în timp ce locurile 9-24 vor disputa meci de baraj după sistemul tur-retur pentru optimile de finală. Ultimul act al Ligii Campionilor se joacă pe 31 mai 2025, la Munchen. Finala Europa League are loc pe 21 mai, la Bilbao. Finala Europa Conference League se va disputa pe 28 mai, la Wroclaw, în Polonia.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri