Știri

Cine sunt arbitrii delegați la meciurile echipelor românești din Conference League

UEFA a pus la dispoziția tuturor fanilor fotbalului numele arbitrilor care vor sta la centru în meciurile tur și retur din turul III Conference League. Astfel, Farul, Sepsi și FCSB au aflat cine va arbitra meciurile lor.


Sepsi vs Aktobe, arbitru central: Visar Kastrati, asistenși: Besnik Morina, Lumturije Muhadri (Kosovo)

În vârstă de 36 de ani, Visar Kastrati a devenit arbitru FIFA în anul 2020. De atunci și până în prezenta arbitrat șase meciuri în Europa Conference League, timp în care a acordat 41 de cartonașe galbene și două cartonașe roșii. A arbitrat deja două meciuri în sezonul 2023-2024 și a acordat 14 cartonașe galbene și 2 cartonașe roșii.

Farul vs Flora, arbitru central: Ioannis Papadopoulos, asistenți: Vasileilos Nikolakakis și Konstantinos Nikolaidis (Grecia)

A împlinit 41 de ani în luna martie a acestui an, iar debutul la nivel european l-a avut în data de 16 iulie 2019. Are deja cinci dueluri arbitrate în calificările Europa League, iar alte patru meciuri le-a arbitrat în UEFA Europa Conference League. În toate aceste meciuri a fost generos cu avertismentele. 40 de galbene a acordat, dar niciodată nu a scos cartonașul roșu.

FCSB vs Nordsjaelland, arbitru central: Milos Boskovici, asistenți: Marjan Paunovic, Valdislav Radenovic (Muntenegru)

Până la cei 40 de ani ai săi a reușit să arbitreze mai multe meciuri la nivelul cupelor europene. În sezonul actual a fost deja centralul unui joc din calificările Europa Conference League. Muntenegreanul a fost la centru în Tre Penne – Valmiera 0-3, meci în care a acordat trei cartonașe galbene. Două meciuri are arbitrate în cupele europene și acestea în Europa Conference League, timp în care a scos de patru ori cartonașul galben.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri