Știri

Cine este Urartu, adversarul Farului Constanța din Conference League

Farul Constanța a pierdut cu 1-3 la general dubla confruntare cu Sheriff Tiraspol, dar formatul cupelor europene i-a permis să mai aibă o șansă. Va evolua în turul al doilea al Conference League, acolo unde a picat cu Urartu. Cine este această echipă și care este palmaresul în cupele europene?


FC Urartu este campioana en-titre a Armeniei și formația are va înfrunta Farul Constanța în turul 2 preliminar Europa Conference League. Situația ei este asemănătoare campioanei României pentru că a fost eliminată din turul inaugural al preliminariilor Champions League. Zrinjski a fost mai bună și după 3-3 la general , formația din Bosnia și Herțegovina a câștigat cu 4-3 la loviturile de departajare.

În cei 31 de ani de la înființare a reușit să cucerească titlul de două ori, în sezonul 2013-2014 și 2022-2023. În alte cinci rânduri a fost vicecampioană, dar a reușit și patru Cupe ale Armeniei, o Supercupă. Datorită rezultatelor obținute în competițiile interne a strâns și 32 de meciuri în cupele europene din care a reușit să câștige doar 5. În ultimele zece meciuri pe care le-a avut a fost învinsă de nouă ori și singura sa victorie din acest interval de meciuri a fost succesul cu 3-2 din manșa secundă cu Zrinjski. Mai mult decât atât, Urartu a reușit o singură dată să se impună pe terenul propriu în cele 16 întâlniri pe care le-a avut pe terenul propriu.

  • 07.2023: Farul Constanța vs Urartu
  • 08.2023: Urartu vs Farul Constanța

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri