Știri

Cine castiga Europa Conference League 2023-2024

Al treilea cel mai important trofeu destinat echipelor de club din Europa și-a aflat careul de ași, iar lucrul acesta le-a permis caselor de pariuri să înainteze cote pentru echipa favorită.


Trei din cele patru sferturi de finală s-au decis după prelungiri sau în urma loviturilor de la 11 m și lucrul acesta înseamnă că orice este posibil. Fondată în 2021, competiția a fost câștigată până acum de AS Roma și West Ham United, echipe care sunt acum în semifinalele Europa League. Totodată, Fiorentina este singura echipă semifinalistă în 2023-24 care a mai jucat finala în sezoanele trecute.

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Fiorentina, Olympiakos, Club Brugge și Aston Villa au reușit să pătrundă în careul de ași. Dintre toate aceste echipe, doar Club Brugge a reușit să acceadă în penultimul act al Europa Conference League fără să aibă nevoie de prelungiri sau penalty-uri. 3-0 a fost scorul general al confruntărilor directe cu PAOK-ul antrenat de Răzvan Lucescu.

Rezultate sferturi de finală Europa Conference League

  • Plzen – Fiorentina 0-0 tur, 0-2 retur
  • Club Brugge – PAOK 1-0 tur, 2-0 retur
  • Olympiakos – Fenerbahce 3-2 tur, 1-1 retur
  • Aston Villa – Lille 2-1 tur, 2-2 retur

Cine câștigă Europa Conference League 2023-24?

Contrar faptului că Fiorentina este echipa care a mai jucat finala acestei competiții în edițiile anterioare, casa de pariuri Unibet vine cu o cotă de 2.10 pentru ca Aston Villa să ridice marele trofeu. Aceasta este urmată de Fiorentina cu o cotă de 2.50, iar Club Brugge și Ollympiakos Pireu sunt la distanță mare. Reprezentanta Belgiei are cotă 9,00, în timp ce echipa din Grecia a primit cotă 10.00.

Până acum, Europa Conference League a fost o afacere între Serie A și Premier League. AS Roma și West Ham United au cucerit trofeul în cele două ediții care au trecut de la apariția acestei competiții. Primul meci al semifinalelor va avea loc în data de 2 mai, urmând ca o săptămână mai târziu să știm finalistele în urma meciurilor din retur. Finala Europa Conference League 2023-2024 se va disputa în Grecia, pe Agia Sophia Stadium și este programată să aibă loc în 29 mai 2024.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri