Știri

Chelsea Londra incheie sezonul cu victorii pe linie insa ramane fara antrenor

Chelsea Londra a încheiat sezonul 2023/24 Premier League în forță, dar seria de cinci victorii consecutive nu l-au convins pe antrenorul Mauricio Pochettino să rămână pe Stamford Bridge.


Clubul Chelsea rămâne fără antrenor, deși a încheiat sezonul cu victorii pe linie în ultimele cinci meciuri. Echipa a fost și pe 11, dar a reușit să revină pe final și apoi să încheie pe locul șase, ultimul care îi permite accesul în Europa Conference League. Rezultatele obținute de antrenorul Mauricio Pochettino nu au fost mulțumitoare, iar drept urmare acesta va părăsi clubul după 51 de meciuri, timp în care a reușit 27 de victorii, 10 egaluri și 14 înfrângeri.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Mulțumesc grupului de proprietari și directorilor sportivi de la Chelsea pentru oportunitatea de a face parte din istoria acestui club de fotbal. Clubul este acum bine pozițional pentru a continuat să avanseze în Premier League și în Europa în următorii ani”, a declarat Pochettino după depărțirea de Chelsea.

Astfel, Chelsea Londra va aborda meciurile de pregătire din luna iulie cu un nou antrenor pe bancă. Pochettino nu va fi singurul club important care se desparte de tehnicianul său. Jurgen Klopp și-a anunțat plecarea încă din iarnă.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri