Știri

Chelsea Londra a anuntat oficial care va fi noul antrenor al echipei

Chelsea Londra vine după un sezon foarte slab pe care a reușit să-l salveze puțin pe final, însă asta nu a împiedicat-o să renunțe la serviciile Mauricio Pochettino și astăzi să-și numească noul antrenor.


Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii lui Chelsea Londra, asta după ce conducerea l-a prezentat oficial pe cel care l-a înlocuit pe Mauricio Pochettino. Enzo Maresca va fi omul alături de care caută cel puțin Big Four în Premier League 2023-24. În vârstă de 44 de ani, tehnicianul italian a fost asistentul lui Pep Guardiola când Manchester City a câștigat Premier League 2022-23, apoi fiind principalul lui Leicester, echipă pe care a reușit să o promoveze.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

„Să ajungi la Chelsea, unul dintre cele mai cluburi din lume, este un vis pentru orice antrenor. De aceea sunt atât de entuziasmat de această oportunitate”, a spus Enzo Maresca la conferința de presă de luni, atunci când a fost prezentat oficial.

Maresca a câștigat bătălia de la distanță cu nume precum Thomas Frank, Kieran McKenna sau Roberto de Zerbi, însă Enzo a fost alegerea pe care conducerea lui Chelsea a decis s-o facă. Chelsea a terminat abia pe locul 6 la finalul sezonului trecut, urmând să joace în Conference League. În noul sezon, Enzo Maresca trebuie să obțină o clasare mult mai bună, care să ducă clubul londonez în Liga Campionilor. În caz contrar, contractul său semnat pe cinci ani ar putea dura mai puțin.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri