Știri

CFR Cluj încheie la egalitate cu Adana Demirspor

Fosta campioană a României tremură pentru calificarea în turul III preliminar Europa Conference League. CFR Cluj – Adana Demirsport s-a încheiat 1-1 și peste o săptămână se va decide echipa care trece mai departe.


În prima manșă a turului II preliminar Europa Conference League echipele românești s-au descurcat foarte bine. CFR Cluj a fost singura care nu s-a impus, dar a și avut cel mai greu adversar. Formația antrenată de Andrea Mandorlini s-a duelat cu turcii de la Adana Demirspor și scorul a fost 1 la 1.  Scorul a fost deschis în  chiar minutul 6 de către spaniolul Jefte Betancor care a fructificat o pasă venită din partea congolezului Bel Durel Avounou.

Imediat după marcarea golului Adana Demirspor a venit cu mai mult curaj în jumătatea formației din Ardeal, dar 1-0 a fost scorul pauzei. Egalarea a venit oarecum firesc după cele întâmplate în teren. În minutul 77, Benjamin Stambouli care în trecut a jucat la PSG, Schalke și Tottenham a înscris în poarta apărată  de tânărul Răzvan Sava (21 ani).

Echipa formației CFR Cluj în meciul cu Adana Demirspor: Sava – Kresic, Ajeti, Morgan – Manea, Cvek, Tachtsidis, Avounou, Camora – Birligea


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri