Știri

CFR Cluj a primit o veste teribila din partea FIFA

FIFA a taxat aspru CFR Cluj pentru următoarele sezoane, deoarece a luat decizia de a nu permite echipei lui Dan Petrescu să facă transferuri. Decizia nu este doar pentru vara aceasta, ci se referă la următoarele trei perioade de mercato.


Deși vine după un sezon în care a stat mereu în umbra rivalei FCSB, CFR Cluj a fost luată în vizor și de FIFA. Tocmai a fost anunțată decizia de a nu permite fostei campioane a României să facă transferuri în următoarele trei perioade de mercato. Motivul pentru care a fost luată această decizie este diferența de calcul în cazul transferului Emmanuel Yeboah de la CFR la Brondby.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

În august 2023, Yeboah pleca în Superliga daneză pentru suma de 1,8 milioane de euro, însă tot conform FIFA, CFR Cluj poate scăpa de interdicție dacă plătește suma de 100.000 euro și deblochează decizia. Dan Petrescu & Co. nu sunt singurii din România care se află într-o situație similară, ci și Petrolul Ploiești are de plată 54.000 euro în urma transferului kosovarului Albin Berisha de la FC Ballkani.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri