Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cei mai valorosi jucatori ramas fara contract

Fotbalul este unul spectaculos din toate punctele de vedere, cu atat mai mult cand vine perioada de mercato. Atunci cluburile muta si nu o fac deloc pe sume mari, insa mai sunt jucatori care raman fara contract si care valoreaza sume considerabile de bani.

Jucatori cu nume si-au incheiat contractele in aceasta perioada de mercato din vara lui 2022 si asteapta cele mai bune oferte pentru a evolua din nou la cel mai inalt nivel. Isco este unul dintre acesti jucatori. Spaniolul a incheiat aventura cu Real Madrid si acum isi cauta o noua echipa, dar momentan asteapta cea mai buna varianta pentru el. Cotat la 8 milioane de euro este printre cei mai bine cotati jucatori ramasi fara contract in vara lui 2022.

Barcelona - Real Madrid

Dan-Axel Zagadou a ramas si el fara club in aceasta vara dupa ce Borussia Dortmund si fundasul central au cazut de comun acord sa nu mai continue. Astfel, francezo-ivorianul ramane sa isi gaseasca un club, cu toate ca valoarea de piata este de noua milioane de euro si poate creste, tinand cont de cei 23 de ani pe care ii are.

Angel Di Maria a luat campionatul cu Paris Saint-Germain, dar lucrul acesta nu l-a facut sa ramana la Paris, ci a incheiat contractul cu echipa campiona Ligue 1. Astfel, argentinianul este acum liber de contract si isi cauta o noua echipa pana la incheierea perioadei de mercato. Cota de piata a jucatorului care a trecut si pe la Real Madrid sau Manchester United este de 12 milioane de euro.

Alti jucatori liberi de contract:

  • Alessio Romagnoli – 17 milioane de euro
  • Mbemba – 17 milioane de euro
  • Florian Grillitsch – 16 milioane de euro
  • Jason Denayer – 14 milioane de euro
  • Angel Di Maria – 12 milioane de euro (intre timp a semnat cu Juventus)
  • Adnan januzaj – 12 milioane de euro