Știri

Cea adversar vor avea jucatoarele din Romania la Australian Open

Australian Open debutează duminică, de la ora dimineții cu meciuri interesante printre care se regăsește și duelul Anei Bogdan. Aceasta, alături de Sorana Cîrstea și Jaqueline Cristian s-au calificat direct pe tabloul principal al competiției și nu vor avea meciuri ușoare.


Ana Bogdan, Sorana Cîrstea și Jaqueline Cristian sunt cele trei sportive din România calificate pe tabloul principal de la Australian Open. Prima jucătoare care intră în scenă va fi chiar Ana Bogdan. Locul 66 mondial va avea meciul de debut duminică, de la ora 05:00 ora României pe unul dintre terenurile de la Melbourne Park. Conform caselor de pariuri este cotată cu a doua șansă, deși va avea de înfruntat o jucătoare venită din calificări.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Programul sportivelor din România la Australian Open 2024:

  • Ana Bogdan – Brenda Fruhvirtova
  • Jaqueline Cristian – Kateryna Siniakova
  • Yafan Wang – Sorana Cîrstea

Jocul Soranei Cîrstea este programat în 16 ianuarie, însă data și ora se pot schimba. Prima rachetă a României este favorită, însă scorul general în meciurile cu Yafan Wang este 1-1. În schimb, Jaqueline Cristian va înfrunta o sportivă capabilă să facă o figură frumoasă. Kateryna Siniakova este locul 49 în lume și în 2022 a învins-o pe Cristian în singura lor confruntare directă. Meciul ar trebui să se dispute luni dimineață, de la ora 05:30.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri