Știri

Ce șanse are Farul Constanța în returul cu Sheriff Tiraspol

Marți, de la ora 20:00, Farul Constanța merge la Tiraspol pentru duelul al doilea din turul I preliminar al Champions League și încearcă să păstreze avantajul minim obținut săptămâna trecută. Ce șanse are campioana României în returul cu Sheriff și cum se vede meciul de la Tiraspol prin prisma caselor de pariuri?


Farul Constanța merge încrezătoare pe Stadionul Sheriff din Tiraspol pentru că are avantaj de un gol pe care l-a luat după partida din tur. Formația antrenată de Gheorghe Hagi a reușit să se impună cu scorul de 1 la 0 la finalul unui duel unde singurul marcator al meciului a fost David Kiki. Jucătorul de 29 de ani a trimis un șut la colțul stâng al porții apărate de Maksym Koval și a stabilit scorul final.

În urma victoriei asupra campioanei Republicii Moldova, Farul Constanța este acum favorită la calificarea în turul următor. Cotă 1.60 este cota conform Betano pariuri, deși același operator are cotă 1.90 să câștige în timpul regulamentar în fața campioanei României. Totodată, Sheriff nu a câștigat niciodată în fața unei echipe din Superliga pe care a întâlnit-o în cupele europene. Pe șângă eșecul cu Farul, campioana Moldovei a remizat în două rânduri cu Steaua București. 1-1 și 0-0 a fost scorul în Grupa H din Europa League 2009-2010.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri