Știri

Ce barem a primit Istvan Kovacs după Qatar - Ecuador

S-a dat startul Campionatului Mondial de fotbal din Qatar, acolo unde echipa gazdă a pierdut cu 0-2 în disputa din Grupa A, împotriva selecționatei Ecuadorului.


Ecuador a fost prima echipă care a câștigat la Cupa Mondială, dar printre cei care au fost prezenți atunci pe teren s-a numărat și Istvan Kovacs. Este unul dintre cei mai titrați arbitri și cel care a fost delegat să fie al patrulea arbitru. Este unul dintre cei trei români prezenți la Cupa Mondială 2022, Adrian Artene și Vasile Marinescu fiind cei doi asistenți.

Istvan Kovacs, barem generos pentru un arbitru de rezervă

Arbitrul român a fost rezervă în Qatar – Ecuador 0-2, dar nu a primit deloc puțini bani pentru această postură pe care a avut-o. Arbitrii sunt remunerați la fel ca în urmă cu patru ani, iar acesta ar fi primit doar pentru acel meci 2.500 dolari. Dacă era central, atunci acesta încasa 3.000 de dolari și nu este deloc puțin, chiar dacă ar primi și 10.000 de dolari pentru o delegare la o partidă din faza eliminatorie. Mai mult, Istvan Kovacs ar fi încasat deja 70.000 de dolari pentru simplul fapt că face parte din lotul arbitrilor aflați la Mondial.

36 de centrali și 69 de asistenți sunt prezenți în Qatar, acestora alăturându-se alti 24 de arbitri VAR. Dintre toți aceștia, doar șase sunt femei, ceea ce reprezintă o premieră din istoria fotbalului masculin.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri