Știri

Cât costă un bilet la finala de Cupă Mondială

Au mai rămas doar câteva zile până la finala Campionatului Mondial de fotbal din Qatar, iar suporterii care vor să își mai cumpere bilet la eveniment trebuie să bage adânc mâna în buzunar.


Argentina a reușit să se califice în finala Cupei Mondiale și așteaptă acolo adversarul care se va alege dintre Maroc și Franța. Meciul cu siguranța o să fie unul interesant, dar pentru a-l vedea direct din tribune trebuie să faci un efort considerabil din punct de vedere financiar.

Cât costă un bilet la finala CM 2022

Cel mai scump bilet pentru finala Cupei Mondiale costă 1.600 euro, dar are parte de condiții speciale pe perioada disputării meciului. Totuși, dacă nu dispui de atâția bani, află că sunt bilete și ceva mai ieftine. Dacă vrei să urmărești meciul de la peluză, trebuie să scoți din buzunar nici mai mult nici mai puțin decât 850 euro pentru un bilet „mediu”,  Prețurile sunt cu aproape 50% mai mari decât la finala din 2018, atunci când turneul final a fost găzduit de Rusia

Unde are loc finala

Meciul dintre Argentina și Maroc/Franța va avea loc pe Lusail Iconic Stadium, o arenă care se află la aproximativ 20 de kilometri de Doha și a fost inaugurată în data de 9 septembrie 2022.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri