Știri

Cand aflam lotul Romaniei care va merge la EURO 2024

România s-a calificat la Campionatul European de Fotbal din 2024 și va face parte din Grupa E, alături de Belgia, Slovenia și câștigătoarea play-off-ului B care se alege dintre Israel, Bosnia, Ucraina și Islanda. Însă, când anunță Edi Iordănescu lotul României pe care se va baza pentru turneul final din Germania?


Conform veștilor venite dinspre Federația Română de Fotbal, abia în data de 10 iunie 2024 urmează să aflăm care este lotul pe care selecționerul României îl va trimite în teren la meciurile de la EURO 2024. Tricolorii vor juca cu Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului Rutei B (Bosnia, Ucraina, Islanda și Israel) Primul meci al României în Grupa E de la EURO 2024 va avea loc pe 17 iunie împotriva formației care va câștiga play-off-ului și pe care urmează să o aflăm în luna martie.

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Program România la EURO 2024

  • 17 iunie: România – câștigătoare Ruta B, Munchen
  • 22 iunie: Belgia – România, Koln
  • 26 iunie: Slovacia – România, Frankfurt

Înaintea debutului la turneul final, echipa națională a României urmează să joace trei meciuri amicale în care se va duela cu Irlanda de Nord (22 martie), Bulgaria (4 iunie) și Liechtenstein (8 iunie).


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri