Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Campioana mondiala en-titre merge in Qatar fara unul dintre cei mai importanti jucatori

Franta a reusit in 2018 sa cucereasca al doilea sau titlu mondial, iar acum este printre favoritele la ridicarea trofeului sl la CM 2022, insa trebuie sa se descure fara N'Golo Kante, unul dintre cei mai importanti mijlocasi din lume.

Franta a reusit in 2018 sa cucereasca al doilea sau titlu mondial, iar acum este printre favoritele la ridicarea trofeului sl la CM 2022, insa trebuie sa se descure fara N’Golo Kante, unul dintre cei mai importanti mijlocasi din lume. Jucator la Chelsea Londra, N’Golo Kante este accidentat de o mai buna bucata de vreme, dar recent a fost confirmat faptul ca acesta va absenta si la Cupa Mondiala din Qatar.

 

Nu este singurul accidentat din lotul Frantei, dat fiind faptul ca si Paul Pogba este indisponibil. De la venirea lui la Juventus Torino nu a reusit sa evolueze in vreun meci. Drept urmare, daca nu se intampla vreo minune, campioana mondiala merge in Qatar fara cei doi mijlocasi titluri din finala Campionatului Mondial din 2018.

Franta are cel mai puternic si valoros lot din lume

Pe de alta parte, aria de selectie a lui Didier Deschamps este mare si are la dispozitie o multime de jucatori pe care sa-i foloseasca la mijlocul terenului: Aurelian Tchouameni, Eduardo Camavinga, Youssouf Fofana, Matteo Guendouzi sau Adrien Rabiot.

Franta va debuta la Mondialul din iarna cu un meci impotriva Australiei. Cele doua urmeaza sa se dueleze pe 22 noiembrie, iar din grupa lor mai fac parte Danemarca si Tunisia.