Știri

Calificată în turul secund la Miami Open, Sorana Cîrstea a muncit din greu și a salvat trei mingi de set

Locul 74 în lume, Sorana Cîrstea era favorită să treacă de primul tur al Miami Open ceea ce s-a și întâmplat. A avut parte de un adversar facil, mexicanca Fernanda Contreras Gomez se afla înaintea duelului pe 179 în lume, însă Sorana s-a impus în două seturi, deși în primul act a salvat trei mingi de set.


Sorana Cîrstea a început meciul așa cum a știut mai bine și a reușit să câștige primul game al meciului a avut nevoie de opt puncte pentru a se impune. La game-ul imediat următor pe propriul serviciu a pierdut și în primul set s-a impus cu 7-6 (6), după ce a salvat trei mingi de set. Una la scorul de 5-4 pentru mexicancă și alte două la scorul de 4-6, 5-6, în tie-break.

Fernanda Contreras Gomez a contat doar în primul act. În cel de-al doilea set o singură jucătoare a existat pe teren și aceasta a fost Sorana Cîrstea. După două ore și trei minute de la startul meciului, sportiva din România a câștigat cu scorul de 7-6 (6), 6-2.

Adversar de top 10 pentru Sorana în turul secund

Calificată direct în cel de-al doilea tur, Caroline Garcia va juca din nou cu Sorana, la nici două săptămâni după ce Cîrstea a câștigat la Indian Wells. În 15 martie s-au duelat în optimile WTA Indian Wells, iar locul 74 în lume a câștigat cu scorul de 6-4, 4-6, 7-5 și a obținut primul succes în istoria confruntărilor directe cu franțuzoaica aflată pe locul 4 în lume.

Meciul Caroline Garcia – Sorana Cîrstea este programat să aibă loc vineri, 24 martie 2023, dar nu mai devreme de ora 17:00 și este transmis de Digi Sport 2.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri