Știri

Brazilia s-a calificat în sferturile Campionatului Mondial

Naționala Braziliei s-a distrat cu Coreea de Sud în optimile de finală, unde a câștigat cu scorul de 4 la 1 și s-a calificat în sferturi.


Brazilia a reușit o performanță cu adevărat notabilă și a devenit una dintre puținele echipe care au marcat de patru ori într-o singură repriză de la Campionatului Mondial. 4-1 a fost scorul în partida cu Coreea de Sud, dar toate golurile sud-americanilor au venit în prima repriză. În chiar minutul 7, Neymar l-a servit pe Vinicius Junior și Brazilia a deschis scorul. Au urmat 30 de minute de vis pentru „Carioca”, care a mai înscris prin Neymar, Richarlison și Lucas Paqueta.

Neymar, foarte aproape de recordul lui Pele

Văzut ca unul dintre cei mai talentați jucători brazilieni în activitate, Neymar a ajuns la 30 de ani și a reușit să înscrie un gol în victoria cu 4-1 asupra Coreei de Sud. Prin această acțiune a ajuns la 76 de goluri în 123 de meciuri la națională și este la doar un gol în spatele recordului de 77 de goluri în 92 de patide ofciale ale lui Pele. Are ocazia să facă lucrul acesta în faza sferturilor de finală, acolo unde Brazilia pleacă cu prima șansă în fața Croației. Meciul se va disputa pe 9 decembrie, la Al Rayyan, pe Education City Stadium.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri