Știri

Brazilia a fost eliminată de la Cupa Mondială

Văzută favorită de mulți oameni din domeniul sportiv, Brazilia și-a luat adio de la Mondial după ce a fost eliminată de Croația.


Brazilia a plecat cu prima șansă la câștigarea Campionatului Mondial, dar în sferturile de finală a trebuit să se recunoască învinsă în fața Croației. Neymar&Co. au fost ținuți în sah preț de 120 de minute de vicecampioana mondială și  scorul a fost 1-1 după cele 120 de minute, cu Neymar și Bruno Petkovic în rolul de marcatori.

Naționala sud-americană a deschis scorul prin starul lui Paris Saint Germain, iar Croația a egalat prin rezerva Petkovic, introdus în teren în minutul 72, în locul lui Andrej Kramaric. Calificarea s-a jucat la penalty-uri, acolo unde Dominik Livakovic a reușit pentru a doua oară consecutiv să își salveze echipa și să o ducă în semifinale.

Dominik Livakovic, eroul Croației

Văzut ca un erou după calificarea la penalty-uri în fața Japoniei, Dominik Livakovic a continuat să apere perfect și a apărat două lovituri de la 11 m în partida cu Brazilia. Rodrygo și Marguinhos l-au evidențiat pe acesta și au ratat din partea Braziliei. Totodată, calificarea pe care Croația a obținut-o în detrimentul echipei sud-americane reprezintă prima victoria a Croaiei asupra Braziliei, într-un meci de Cupă Mondială.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri