Știri

Borussia Dortmund se intareste cu jucatori din Premier League

Dornică să facă o figură mult mai bună în partea a doua a campionatului, Borussia Dortmund a decis să se întărească cu jucători din Premier League. Astfel, i-a transferat pe Jadon Sancho și Ian Maatsen.


Aducerea lui Jadon Sancho și Ian Maatsen pe Signal Iduna Park nu este definitivă, ci jucătorii vor merge doar sub formă de împrumut. În eventualitatea în care Chelsea dorește să renunțe la Maatsen, atunci BVB va avea prioritate în cumpărarea lui. În schimb, Manchester United nu a inclus o clauză de transfer în acest contract de împrumut.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Borussia Dortmund va juca primul meci oficial al anului peste doar câteva zile, cu Darmstad. Meciul va fi analizat și poate fi regăsit în lista cu ponturi fotbal, acolo unde cele mai importante evenimente ale fiecărei zile. Darmstadt – Borussia Dortmund are loc în data de 13 ianuarie 2024, de la ora 19:30 și va fi transmis de Digi Sport 4. De asemenea, BVB este calificată și în optimile Champions League, dar până pe 20 februarie când va juca meciul tur cu PSV ar trebui să mai dispute alte șase runde în Bundesliga.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri